Servis bojlera

Home / Elektro usluge / Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera kao i sve elektro usluge Električar Novi Beograd je dostupan 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Servis bojlera takođe obuhvata i servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskih bojlera.

Servis bojlera – Električar Novi Beograd

Servis bojlera Bojler je jedan od najvažnijih aparata bele tehnike u svakom domaćinstvu. Zbog svakodnevne upotrebe, ali i toga što bojler zagreva vodu koja nije uvek najboljeg kvaliteta i sadrži dosta minerala i kamenca, bojler je podložan manjim kvarovima. U slučaju da dođe do nekog većeg i ozbiljnijeg kvara, potrebna je zahtevnija sanacija ili u najgorem slučaju, menjanje kompletnog bojlera. Međutim, naši električari su upoznati sa svim predvidivim i nepredvidivim situacijama koje mogu da se dogode prilikom svakog servisa bojlera i uvek je prioritet popravka, a ne zamena. Klijenti koji svakako žele da zamene stari bojler novim, uvek nas mogu pozvati za njegovu montažu.

Bojler je jako jednostavan za održavanje, predviđeno je da nov bojler može da dostigne i više od deset godina trajanja ukoliko se pravilno održava i servisira. S obzirom na to da bojler ne sadrži previše delova u sebi, električar će lako pronaći gde se kvar nalazi i moći će da se obavi potrebna sanacija. Postoje lakši kvarovi koji mogu veoma brzo da se utvrde i servisiraju, poput nagorelih ili dotrajalih instalacija, a kada je reč o ozbiljnijim, to je svakako otkazivanje grejača i provođenje struje kroz vodu, odnosno loše uzemljenje. U ovakvim situacijama je najbolje da pozovete naše električare koji će obaviti svu potrebnu dijagnostiku i početi sa rešavanjem problema.

Nekada je problem u sigurnosnom termostatu koji se nalazi u bojleru. Ako ne pokazuje nikakvu reakciju na kontakt sa određenim alatima za proveru, onda se mora izvršiti njegova zamena. Sve u svemu ne pokušavajte sami da vršite servis bojlera, ukoliko nemate iskustva. Popravka bojlera na svoju ruku se veoma često završi neizbežnim pozivom električara, ponekada još većom štetom nego što je bila, a u najgorem slučaju može doći i do ozbiljnije povrede. Kontaktiranjem naših električara možete biti sigurni da će kvar biti uklonjen veoma brzo, efikasno i povoljno. Možete nam se obratiti u svakom trenutku jer radimo 24h dnevno, sedam dana nedeljno, 365 dana u godini, čak i za vreme praznika.

Call Now Button