Zamena prekidača

Home / Elektro usluge / Zamena prekidača

Zamena prekidača spada u naše redovne elektro usluge koje vršimo na celoj teritoriji Novog Beograda, za fizička i pravna lica. Zamena prekidača obuhvata zamenu prekidača za svetlo, zamenu prekidača za bojler, zamenu prekidača za kupatilo i zamenu indikatora. Zamena prekidača, zamena utičnica kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena prekidača – Električar Novi Beograd

Zamena prekidača Električar Novi Beograd pored svih popravki aparata bele tehnike, elektro instalacija i montaža električnih uređaja, vrše i zamenu svih vrsta prekidača. U zavisnosti od prekidača, ova zamena ne bi trebalo da traje duže od dvadesetak minuta, kada to obavlja iskusan električar. Ne preporučujemo Vam da sami vršite zamenu jer nekada, koliko god se činilo jednostavno, može doći do komplikacija. Prekidač se uglavnom menja zbog fizičkog oštećenja, ukoliko dođe do njegovog potpunog prestanka sa radom, zbog dotrajalosti, ali nekada i zbog estetskih razloga, odnosno novog dizajna celog prostora. U slučaju da je prekidač počeo da treperi, ako se radi o prekidaču za bojler, najbolje je da odmah pozovete električara jer nekada može postojati opasnost od strujnog udara. Kod zamene prekidača je važno rukovati pažljivo alatom i pre svake intervencije isključiti dovod struje tog prekidača. Električar Novi Beograd zamenu prekidača obavljaju veoma brzo i povoljno pa nema potrebe da sami pokušavate da izvršite zamenu i na taj način napravite mnogo veći posao. Kada je reč o prekidačima, postoje jednopolni i serijski prekidači. Kod serijskih prekidača su u pitanju oni prekidači koji se koriste za dva nezavisna svetlosna izvora, kao što su lusteri ili sijalice koji se nalaze u istoj prostoriji, ali se njima upravlja različito uz pomoć jednog prekidača. Intervencije zamene prekidača ne traju dugo i naši profesionalni električari ovaj posao mogu završiti za 15-20 minuta. Od naših električara uvek možete zatražiti i proveru celokupnog elektro sistema u Vašem domu, kako biste bili sigurni da sve funkcioniše kako treba. Ono što Vam mi nudimo su sve vrste usluge zamene prekidača i to:

ZAMENA PREKIDAČA ZA BOJLER

Tokom čestog korišćenja bojlera, odnosno dugmeta ili prekidača za uključivanje i isključivanje, vremenom može da se desi do sitnog kvara. Ukoliko prekidač za bojler ne daje nikakav kontakt, najbolje je da kontaktirate naše električare koji će odmah doći na Vašu adresu i obaviti detaljan pregled. Ovakvi kvarovi uglavnom nisu ozbiljni i njihova popravka, odnosno zamena traje svega nekoliko minuta. Međutim, nekada nije problem do samog prekidača, pa će naši stručni električari najbolje znati šta je uzrok i kako ga najbrže otkloniti. Zamena prekidača za bojler je veoma jednostavna za naše električare, zbog toga nemojte oklevati da nas pozovete u situacijama kada dođe do njegovog kvara.

ZAMENA PREKIDAČA ZA SVETLO

Ovo je ubedljivo jedna od najjednostavnijih intervencija koju svaki stručan električar može da obavi za petnaestak minuta. Prekidači za svetlo se u većini slučajeva ne kvare tako često i zaista imaju dug vek trajanja. Međutim, nekada zbog drugačijeg dizajna prostorije i samog preuređivanja, naši klijenti požele nešto drugačije. Na tržištu postoji dosta različitih vrsta prekidača za svetlo, kako zbog boje, tako i oblika i dimenzija. Ako niste sigurni koji je najbolji izbor, slobodno se možete konsultovati sa našim električarima koji će Vam pomoći da donesete odluku.

ZAMENA PREKIDAČA ZA KUPATILO

Ako govorimo o zameni prekidača, može se reći da su prekidači za kupatilo nekako najpodložniji kvarovima. Danas na tržištu zaista imamo neke nove dizajne prekidača za kupatilo i taj trend se stalno menja. Nekada je postojao jedan najčešći tip prekidača za kupatilo koji se nalazio gotovo u svakom domu. Međutim, sa novim standardima na tržištu, idejama za mnoge nove stavke u kupatilima, menjali su se i prekidači. Možda kod nas još uvek nije toliko zastupljen najnoviji trend tuš kabina sa muzikom, raznim dodacima koji rade upravo na prekidače, ali verujemo da će u budućnosti svako želeti da uredi svoje kupatilo po poslednjoj modi. Do tada, naši električari obavljaju sve vrste zamena prekidača za kupatilo, koji su trenutno aktuelni u domaćinstvima.

ZAMENA INDIKATORSKOG PREKIDAČA

Indikatorski prekidač je možda jedan od malo komplikovanijih prekidača, ali opet za stručne električare i ova vrsta zamene je rutinska i brzo se obavlja. Indikatorski prekidači se koriste za tri ili više kontrola na jednoj jedinici. Zamena indikatorskog prekidača se vrši uglavnom zbog određenog kvara koji zahteva postavku kompletno novog prekidača. Najčešće je reč o prekidačima za kupatilo koji se koriste za kontrolu svetla, bojlera, grejalice ili ventilacije.

Koja god usluga da Vam zatreba, naši električari su tu da što pre dođu na Vašu adresu i brzo i efikasno obave intervenciju. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika, tako da smo tu za sve Vaše hitne i nepredviđene situacije.

Call Now Button