Zamena utičnica

Home / Elektro usluge / Zamena utičnica

Zamena utičnica je jedna od redovnih elektro usluga koje obavljamo svakoga dana na teritoriji Novog Beograda. Zamena utičnica, zamena trofazne utičnice, zamena prekidača kao i sve hitne intervencije Električar Novi Beograd pruža 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena utičnica se radi za fizička i pravna lica, sa računom i garancijom za kvalitet urađene usluge.

Zamena utičnica – Električar Novi Beograd

Zamena utičnica Iako je zamena utičnica jedan od jednostavnijih poslova, ne preporučujemo da ga obavljate sami, na svoju ruku. Svako rukovanje strujom nosi određenu dozu opasnosti, a naši električari su ipak kvalifikovani za obavljanje svih poslova koji uključuju i taj rizik. Kada stručan i iskusan električar obavlja posao, nema razloga za brigu, možete biti sigurni da dobijate kvalitetnu uslugu za koju ćete takođe dobiti i garanciju, ali i račun. Bez obzira da li Vam je potrebna zamena utičnica, servis bojlera, popravka šporeta ili kompletnih instalacija, naši električari će obaviti posao po najpovoljnijim cenama. Kada u svom timu imate odlične saradnike, možete garantovati da će svaki posao biti obavljen po najvišim standardima.

Postoji nekoliko tipova utičnica i to:

  • Monofazne
  • Trofazne
  • Mrežne
  • Antentske
  • Telefonske

Svrha utičnice je ta da obezbedi svakom uređaju koji funkcioniše na principu električne energije, da radi, napaja strujom. Svi kućni aparati, punjači telefona, internet modemi i ostali uređaji rade zahvaljujući priključivanju na utičnicu. Nekada prilikom čupanja priključka iz utičnice, može doći do njenog oštećenja. Do štete najčešće dolazi tako što se prilikom vađenja priključka primeni prevelika sila, a da se pri tom ne vrši podjednak pritisak držanja na utičnicu. Tako se može dogoditi da utičnica vremenom počne da ispada iz zida, što može biti opasno jer su tada žice izložene. Većina utičnica se ugrađuje u zid, ali postoje i one koje se montiraju na zid. Takođe postoje utičnice sa keramičkim i plastičnim jezgrom,  s tim što su one sa keramičkim kvalitetnije.

Naši električari vrše zamenu i trofaznih utičnica. Trofazne utičnice se najčešće koriste za povezivanje određenih kućnih aparata od kojih je najzastupljenija TA peć i šporet. Trofazne utičnice koriste istovremeno napajanje iz više različitih faza, odnosno tri faze, zbog potreba uređaja koji zahteva veću snagu električne energije. Zamena trofaznih utičnica se obavlja brzo, kada tu uslugu vrše obučeni i iskusni električari. Bez obzira da li je reč o zameni monofazne ili trofazne utičnice, usluga je podjednako brza i efikasna.

Električar Novi Beograd je tu da odgovori na sva Vaša pitanja i da Vam pruže najkvalitetniju uslugu u gradu. Bez obzira koji kvar je u pitanju i koliko se Vama činio ozbiljnim, tu su naši električari koji će odmah proceniti da li je problem veći ili manji, ono što je sigurno, svaki je rešiv. Naše dežurne službe za regularne i hitne intervencije su dostupne svakog dana, 24h, 365 dana u godini. Poslujemo na celoj teritoriji Novog Beograda i po vašem pozivu dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku.

Call Now Button