Hitne intervencije

Home / Hitne intervencije

Hitne intervencije podrazumevaju sve elektro usluge koje zahtevaju brz dolazak na adresu. Za sve hitne intervencije Električar Novi Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Hitne intervencije podrazumevaju problem sa uzemljenjem, neimanje struje u jednom delu stana ili celom stanu, varničenje uređaja

Hitne intervencije – Električar Novi Beograd

Hitne intervencije Električari su tokom višegodišnje karijere navikli na dinamičan tempo rada kada su u pitanju hitne intervencije. U nepredviđenim situacijama koje su prouzrokovane kvarovima na električnim instalacijama je najbitnije ostati smiren i reagovati efikasno. Električar Novi Beograd je spreman da na svaki izazov odgovore sa punom opremom i velikim iskustvom, zahvaljujući kom su danas na samom vrhu u obavljanju svih vrsta elektro usluga. Nekada je brza reakcija presudna kako bi se sprečio nastanak veće štete, a naši električari na svaki poziv dolaze u najkraćem vremenskom roku. Rukovanje električnim aparatima nije uvek naivno i zato taj posao obavezno mora da obavlja stručno i iskusno lice.

Svakodnevno obavljamo veliki broj hitnih intervencija u celom Beogradu. Naš tim električara je okupio samo najbolje iz ove profesije i to naši klijenti uvek prepoznaju. Mnogi kućni aparati koji rade na električnu energiju vremenom mogu da oslabe, a samim tim i dovedu do potencijalne opasnosti po one koji njima rukuju. Bojler kao takav nekada zbog slabljenja grejača ili nagomilanog kamenca može da počne sa sprovođenjem struje kroz vodu i taj problem treba što hitnije rešiti. Naše dežurne službe su aktivne u svakom trenutku da odgovore na pozive klijenata koji imaju neki od ozbiljnih kvarova za koje je potrebna hitna intervencija.

Pravilnim i redovnim održavanjem svih električnih aparata možete sprečiti da dođe do ozbiljnih kvarova. Ako se reaguje na vreme, može se produžiti rok trajanja svih aparata bele tehnike u Vašem domaćinstvu. Zbog toga nemojte ignorisati ni najmanje znakove koji pokazuju da može doći do ozbiljnijeg kvara. Znamo koliko prestanak određenog uređaja može uticati na normalno funkcionisanje u Vašem domaćinstvu, zbog toga i postoje hitne intervencije koje automatski Vaš problem stavljaju na našu listu prioriteta za reagovanje. Dostupni smo Vam u svakom trenutku i naše radno vreme je 24h, sedam dana nedeljno tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika pa ne morate brinuti ako se i u tom periodu dogodi neka nepredviđena situacija koja zahteva hitnu intervenciju.

Call Now Button