Zamena FID sklopke

Home / Elektro usluge / Zamena FID sklopke

Zamena FID sklopke je još jedna od elektro usluga koje vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Zamena FID sklopke, ugradnja automatskih osigurača kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena FID sklopke se radi od strane kvalifikovanih i profesionalnih električara sa dugogodišnjim iskustvom na svim elektro uslugama.

Zamena FID sklopke – Električar Novi Beograd

Zamena FID sklopke Posao električara je mnogo kompleksniji nego što se čini. Dobar električar mora biti poznavalac svih šema i metoda rada različitih uređaja i komponenti. Danas je veoma važno da pri odabiru električara dobijete ceo paket, od konsultanta, do stručnog, iskusnog i efikasnog majstora koji svoje usluge obavlja na najvišem nivou. Upravo Električar Novi Beograd odgovorno može da garantuje za tim profesionalnih električara koji svakodnevno vrši sve elektro usluge na teritoriji celog Novog Beograda i okoline. Za svaki posao koji uključuje električnu energiju, naši električari su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Vršimo sve popravke Vaših kućnih aparata i instalacija. Zamena FID sklopke je jedna od rutinskih sanacija koje često obavljamo, po veoma povoljnim cenama.

FID sklopka je nešto što danas ima gotovo svaki objekat i kada se rade nove instalacije, FID sklopka je postala obavezan deo. Značaj ovakvih sklopki je taj što imaju veliku zaštitu od električnog udara. Takođe ugradnjom ovih sklopki se vrši dodatna zaštita od požara. Postoje i posebne FID sklopke koje se ugrađuju na svim mestima gde postoji dodir sa vodom, kao što su kupatila, javni tuševi, perionice za automobile i slično. Znamo da svako nekada dođe do situacije kada pokušava na svoju ruku da popravi određeni kvar koji ima veze sa strujom. U slučaju da se prilikom takvih radova dođe do neposrednog dodira sa golim provodnikom koji je pod naponom, FID sklopka sprečava da dobijete strujni udar.

Bez obzira na Vašu sigurnost da pokušavate sami popravku određenog uređaja koji radi na električnu energiju, mi Vam ipak savetujemo da pozovete naše električare koji će taj posao obaviti na najvišem nivou bezbednosti. Zamena FID sklopke je našim električarima jedan od rutinskih poslova za koje imamo potrebno znanje i iskustvo, tako da možete biti potpuno sigurni da ste posao prepustili profesionalcima. Ne rizikujte svoju bezbednost i bezbednost Vašeg doma, mi ćemo obaviti sve potrebne sanacije i preglede Vaših instalacija kako biste bili sigurni da je sve u najboljem redu. Radimo 24h nedeljno, tokom cele godine i možete nam se obratiti u svakom trenutku.

Call Now Button