Servis veš mašina

Home / Elektro usluge / Servis veš mašina

Servis veš mašina vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Za servis veš mašina kao i za sve elektro usluge Električar Novi Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis veš mašina obuhvata kompletan servis veš mašina koji uključuje zamenu programatora, kaiša, zamena lagera, ležaja, amortizera, popravku i zamenu motora

Servis veš mašina – Električar Novi Beograd

Servis veš mašina Veš mašina je uređaj bez kog se danas ne može zamisliti nijedno domaćinstvo. Nekada je njen značaj mnogo veći nego što mislimo, prljav veš se brzo nagomila, a kada dođe do nekog kvara na veš mašini, to često može da izazove neprijatnost kod svakoga. Danas se na tržištu može naći veliki broj raznih proizvođača i marki veš mašina, od toga zavisi i nabavka delova, lakša i brža zamena i još dosta drugih faktora koji mogu uticati na vreme koje je potrebno da se izvrši popravka. Naši električari su u dosadašnjem iskustvu imali priliku da se susretnu sa svim tipovima veš mašina i dobro poznaju sve kvarove koji sprečavaju njihovu funkcionalnost.

Kod veš mašina postoji više potencijalnih kvarova i samo će stručan električar moći da reaguje na pravilan način. Nekada kvar može biti u dotoku vode, bubnju, koji opet može biti neispravan zbog lošeg motora ili programatora, neispravnog kondezatora, ventila i mnogo drugih faktora koji ometaju normalno funkcionisanje veš mašine. Centrifuga kao najvažnija jedinica svake veš mašine takođe može zakazati sa radom, što kod Vas može da izazove samo glavobolje. S obzirom na kompleksnost samog uređaja, veoma je važno da pozovete dobrog električara koji će odmah prepoznati zbog čega je došlo do kvara i koji će obaviti brzu i efikasnu sanaciju.

Postoji dosta tableta, preparata i deterdženata koji se danas stavljaju u veš mašine kako bi se produžio njihov rok trajanja. Međutim, ni u ovakvim slučajevima ne treba preterivati sa dozama, zbog toga je najbolje da se konsultujete sa našim električatima koji će Vas posavetovati kako da na pravilan način održavate ovaj aparat bele tehnike. Servis veš mašina obavljamo na visokom i profesionalnom nivou, po najpovoljnijim cenama u gradu. Poslujemo na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Naše regularne dežurne službe, kao i službe za hitne intervencije su dostupne 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine.

Call Now Button